Bayern München värdesätter kvaliteten på varje motståndare

Bayern München värdesätter kvaliteten på varje motståndare

Bayern Münchens framgång är oskiljaktig från en bra attityd och de underskattar aldrig kvaliteten på något lag. I denna Champions League är Bayern Münchens motståndare Villarreal. Många är lättade för Bayern, de anser att Villarreal måste vara underlägsna sina motståndare. Även om alla underskattar styrkan i Villarreal, lägger Bayern München stor vikt vid styrkan i detta lag.

Inget lag har nått kvartsfinalen i Champions League och Villarreals förmåga att slå Juventus är ett bevis på deras kvalitet. Bayern München tycker inte att deras motståndare är svaga i nästa omgång, men de vet väldigt lite om dem. Bayern München har ännu inte spelat i Champions League för Villarreal, så de måste förbereda sig för en mer omfattande strategisk modell.

Bayern München förlorade i kvartsfinalen förra säsongen, så de kommer att möta varje ny match den här säsongen. Robert Lewandowski missade förra säsongens kvartsfinal på grund av skada, så i år vill han bära en Bayern München-tröja och nå finalen. Robert Lewandowski har ännu inte gått med på ett nytt kontrakt med Bayern München och är inte säker på om hans köp fotbollströja kommer att bytas. Varhelst Robert Lewandowski avslutar sin karriär härnäst måste han göra bra ifrån sig i denna Champions League.